inteprint bacau logo inteprint bacau logo


inteprint bacau logo


BACAU, STR. MIORITEI NR. 38

TEL/FAX: +40 234 547 285

MOBIL: +40 722 358 557

tipografie@interprintbacau.ro


inteprint bacau logo


inteprint bacau logo

Cu o experienta in domeniu de peste 15 ani, tipografia Inter-Print din Bacau va ofera servicii de tipografie de cea mai inalta calitate.

TIPOGRAFIE SI FLEXOGRAFIE Inter-Print din Bacau realizeaza la comanda brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante...

Situata in BACAU, STR. MIORITEI NR. 38, Tipografia Inter-Print va pune la dispozitie o echipa profesionista cu experienta in domeniul serviciilor de tipografie si flexografie, care va sta la dispozitie pentru a intampina orice necesitate.

Pentru ca mediul de afaceri e in continua dezvoltare, concurenta a capatat noi dimensiuni, ea fiind conturata prin mijloace publicitare menite sa scoata in evidenta afacerea dumneavoastra in detrimentul competitorilor.

In acest sens, TIPOGRAFIE Inter-Print va sta la dispozitie pentru a va pune in aplicare planul dvs de marketing, fie prin creatie publicitara proprie sau folosind experienta certificata a consultantilor nostri pentru ca efectul sa fie cel dorit.